Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στον γιό μου  Γιάννη που αποφάσισε να είναι πολίτης του ΟΥΡΑΝΟΥ…..

Οι Άγγελοι είναι υπαρκτά ουράνια πλάσματα σε μια άλλη διάσταση πραγματικότητας, μια ανώτερη, πιο σφαιρική, πλήρη και αληθινή πραγματικότητα. Είναι μέσα στην διάσταση του καθαρού πνεύματος, του γεμάτου αρμονία, αγάπη και τελειότητα. Είναι οι αγγελιοφόροι του Θεού που  μεταφέρουν φωτεινές  ενέργειες από τον Ουρανό στην Γη, από την πνευματική στην υλική διάσταση, από το Θεϊκό Είναι και το Άπειρο αιώνιο Πνεύμα, στον άνθρωπο. Είναι οι Αγγελιοφόροι ενότητας, φωτός αγάπης, αιώνιας και άπειρης ουσίας στον κόσμο του διαχωρισμού, του δυαδισμού και των αντιθέτων.

Οι Άγγελοι είναι τόσο μακριά και συνάμα τόσο κοντά. Τόσο απρόσιτοι και συγχρόνως τόσο προσιτοί.

Η καθημερινότητά μας μπορεί να αλλάξει αν  βάλουμε στην ζωή μας μια ευχή η οποία μας οδηγεί σε μια  λεπτοφυή σκέψη ανώτερης συνειδητότητας η οποία σίγουρα μπορεί να μας οδηγήσει  στον δρόμο της εξέλιξης.

«ΕΙΘΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ»

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έρθεις πιο κοντά με  τους Αγγέλους και να δημιουργήσεις μια νοητή  γέφυρα για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Σήμερα θα δοκιμάσουμε το πρώτο βήμα σύνδεσης που είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΑ. 

Άρα με την λέξη Φαντάσου θα ξεκινήσεις την διαδικασία που θα σου δώσει την δυνατότητα να βγεις έξω από τα συνηθισμένα όρια. Βρές μια όμορφη γωνία του σπιτιού σου ή κάπου σε ένα σημείο στην φύση στην θάλασσα ή στον βουνό όπου σου αρέσει  και σε εμπνέει και άφησε την φαντασία σου να τρέξει  ελεύθερη πέρα από το δεδομένο και το γνωστό. Μπορείς εύκολα  να οραματιστείς «ένα άλλο κόσμο» όπως τον αναλύει και  ο Πλάτωνας στην ιδανική πολιτεία. Ένα καλύτερο, ανώτερο, αγνότερο, φωτεινότερο κόσμο. Ένα κόσμο ατελείωτης αγάπης  γαλήνης και  ειρήνης, απέραντης θεϊκής αρμονίας,  ευγένειας, ομορφιάς και τελειότητας!!! Ενώσου με το απαστράπτον πνευματικό ουράνιο θεϊκό φως που εκπέμπει αυτός ο υπερουράνιος ιδανικός τόπος και συνδέσου με αυτόν σαν να είσαι και εσύ πολίτης αυτής της ουράνιας ιδανικής πολιτείας.  Αυτή είναι η πνευματική διάσταση ο κόσμος του πνεύματος, το πεδίο και το επίπεδο όπου ζουν οι Άγγελοι.

 

Άφησε την φαντασία σου να σε οδηγήσει στα όμορφα μονοπάτια της αιωνιότητας και του άχρονου χρόνου. Εκεί πίστεψε ότι μπορείς να συνδεθείς με ένα άλλο  φωτογενές πανέμορφο  πλάσμα που είναι Θεϊκό, ουράνιο ,εξαγνισμένο και  παραμένει αναλλοίωτο στην φθορά του χρόνου. Ζει στον υπερουράνιο αυτό τόπο μέσα στην αγάπη,  την ευγένεια την γαλήνη και την ειρήνη. Έχεις την δύναμη να συνδεθείς μαζί του απλά νιώσε εμπιστοσύνη και συνδέσου.

Οι Άγγελοι σε απελευθερώνουν από τα νοητικά εμπόδια , τα σχήματα και τα καλούπια της καθημερινότητας. Και σου αλλάζουν την ζωή χωρίς καν να το καταλάβεις, εύκολα, αβίαστα και ανεξάντλητα.

 

Στο επόμενο συνεχίζονται τα βήματα για να συνδεθείς με τους Αγγέλους.