sketch 4804049 scaled

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που είναι πλέον πολίτης του Ουρανού …..

Οι Άγγελοι δημιουργούν μια έντονη ενόρμηση να πάμε πέρα απο τον κοινό νού και την λογική και να ενεργοποιήσουμε το άλλο μας κομμάτι το πιο λεπτοφυές που έχουμε μέσα μας , και έτσι ξεκινάει το ταξίδι για να συνδεθούμε με τον αόρατο κόσμο.

Η σημαντική βοήθεια των Αγγέλων προς εμάς είναι ότι μας οδηγούν να βγούμε έξω από προσωπικές πεποιθήσεις, δόγματα και οτιδήποτε μας κρατάει κολλημένους βαθειά μέσα στον υλικό κόσμο.

Το σημαντικότερο είναι ότι μας βοηθούν να αισθανθούμε εμείς προσωπικά και βιωματικά μέσα απο την δική μας ατομική αλήθεια την παρουσία τους, την αγάπη τους, την ύπαρξή τους, τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, τις ενέργειες και τις δυνάμεις τους.
Έτσι τελικά καταφέρνουμε να ανοίξουμε στην αρχή μια μικρή χαραμάδα μέσα μας και και να γεφυρώσουμε σιγά σιγά τον ορατό με τον αόρατο κόσμο.
Στην αρχή είναι ένας ψίθυρος ( η θύρα της ψυχής) μετά αυτό μεγαλώνει και γίνεται δυνατή παρουσία, όπου μέσα απο αυτόν τον μυστικό και υπερβατικό δρόμο εμείς πλέον, σιγά σιγά, βάζουμε τους Αγγέλους στην ζωή μας σας αρωγούς και βοηθούς σε κάθε μας βήμα.

Ποιός είναι αυτός που δεν επιθύμησε όταν ήταν παιδί να δεί έναν Άγγελο, να του μιλήσει,ή να επικοινωνήσει νοερά μαζί του;
Πόσοι δεν νιώσαμε εκείνη την περίοδο της ζωής μας, που ήμασταν αγνοί και αθώοι, ότι είχαμε κάποιον δίπλα μας να μας προστατεύει, να μας αγαπάει,να του λέμε όλα μας τα μυστικά; Όλοι δεν είχαμε ένα τέτοιο φίλο φανταστικό? ή αληθινό? ή τουλάχιστον επιθυμούσαμε να είχαμε;

Πόσοι απο εμάς όταν έχουμε ένα πρόβλημα δεν σηκώνουμε τα μάτια μας στον Ουρανό και προσευχόμαστε μυστικά και με πίστη στον αόρατο κόσμο να μας βοηθήσει μέσω ενός Αγγέλου ή ενός Αγίου; Και πόσοι απο εμάς στις στιγμές της μοναξιάς μας ή της απελπισίας μας δεν επικαλεστήκαμε τον ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ; γιατί νιώθαμε βαθιά μέσα μας μια πίστη ότι θα μας βοηθήσει και θα μας βγάλει απο τα σκοτεινά αδιέξοδά μας!
Πόσοι απο εμάς μυστικά και νοερά επικαλούμαστε τον Φύλακα Άγγελο μας όταν νιώθουμε ότι έχουμε ανάγκη να προστατευτούμε, να νιώσουμε ασφαλείς και να εξασφαλιστούμε από καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε;

Οι Άγγελοι με ένα δικό τους τρόπο που μπορεί να μην τον έχουμε αντιληφτεί ακόμα με τον λογικό νου, μας δίνουν συμβουλές συνειδητότητας μέσα από κωδικοποιημένα μηνύματα τα οποία εμείς καλούμαστε με ένα τρόπο να τα ξεκλειδώσουμε και να τους δώσουμε την ερμηνεία που χρειαζόμαστε για να βγούμε απο το πρόβλημά μας.

Την ώρα του προβληματισμού μας, αν έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας και περπατάμε, είτε αν μέσα στην φύση ένα πουλάκι πετάξει απο πάνω μας ή ένα φύλο που το φυσάει ξαφνικά ο άνεμος εμφανιστεί μπροστά μας, ή και όταν το βλέμμα μας εστιαστεί σε ένα όμορφο λουλούδι που μπορεί να μας δώσει το μήνυμα που θέλουμε για να συμπληρώσουμε το παζλ, ή ένα βιβλίο που μπορεί να πέσει απο την βιβλιοθήκη και ο τίτλος ή το περιεχόμενο του να μας δώσει την απάντηση , είτε ένα τηλέφωνο να κτυπήσει και να ακούσετε ένα άτομο που έχετε καιρό να τον δείτε. Πάντως να θυμάστε ότι όλες οι προσευχές απαντώνται.
Τα βήματα στην αρχή είναι αργά αλλά σε οδηγούν σε ένα μυστικό δρόμο, υπερβατικό, ουράνιο και πνευματικό αλλά είναι και συγχρόνως απλά , εύχρηστα και κατανοητά χωρίς υπερβολές και φανφάρες για να μπορέσουμε εύκολα να τους καλέσουμε στην ζωή μας.
Οι Άγγελοι μας δίνουν συμβουλές συνειδητότητας και καθημερινότητας για να έρθουμε δυο ή τρία βήματα πιο κοντά τους. Να τους νοιώσουμε, να τους αισθανθούμε, να τους δούμε και να τους αγγίξουμε και αυτοί με την σειρά τους να αγγίξουν την ζωή μας και ό,τι αυτή εμπεριέχει, αγαπημένα άτομα και καταστάσεις, καθημερινότητα και συνήθειες, εργασία και διασκέδαση, εγρήγορση και χαλάρωση, ευχάριστο και δυσάρεστο, ανώτερο και κατώτερο, παρελθόν και μέλλον.
Οι Άγγελοι μας στέλνουν την αγάπη τους και την ευχή να τους συναντήσουμε με ανοιχτό νου, καρδιά και πνεύμα, με απλωμένα χέρια και αγκαλιά, με χαμόγελο και γέλιο, με επίγνωση και σοφία, με καθαρότητα και αθωότητα.
Να τους συναντήσουμε εκεί ψηλά στις κορυφές της ύπαρξής μας.

Στο επόμενο ΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…..