bella kydonaki

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που αποφάσισε να γίνει πολίτης του Ουρανού.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, υπάρχουν κλειδιά που μπορείς να προσεγγίσεις τους Αγγέλους και μέσα απο εκεί ανοίγεται σιγά σιγά ο δρόμος για την επικοινωνία και την επαφή. Αρκεί να έχουμε πίστη, υπομονή και εμπιστοσύνη σε αυτές τις ανώτερες διαστάσεις.

Οι Άγγελοι πάντα είναι κοντά μας και είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ωστόσο υπάρχουν μερικοί κανόνες που καθορίζουν την επαφή μας με τα αγγελικά πλάσματα, αρκεί να βρούμε τον μυστικό δρόμο επικοινωνίας για να συνδεθούμε μαζί τους. Το κυριότερο απο όλα, χρειάζεται να ζητήσουμε την βοηθειά τους αλλιώς δεν επεμβαίνουν στην ζωή και τις επιλογές μας. Όταν τους επικαλούμαστε καλό είναι να είμαστε υπομονετικοί , να έχουμε καθαρό μυαλό και να έχουμε ενωθεί με την καρδιά μας. Μόλις το καταφέρουμε αυτό, θα μας δοθούν τόσες πολλές ευκαιρίες που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα και με εμπιστοσύνη και ηρεμία ότι όλα θα πάνε καλύτερα απο εδώ και πέρα στην ζωή σας.

Το κυριότερο απο όλα είναι να μην ξεχνάμε ότι δεν κατευθύνουμε εμείς τους Αγγέλους, ούτε τους υποδεικνύουμε τους τρόπους που θα μας βοηθήσουν και θα επιλύσουν το θέμα μας.

Ένα απο τα επόμενα κλειδιά για την προσέγγιση των Αγγέλων είναι η Πρόθεση ( Σκοπός)

 

Η πρόθεσή μας είναι μια από τις βασικές προϋποθέσεις  για να κάνουμε την σύνδεση. Γιατί  Πρόθεση σημαίνει έχω ελεύθερη βούληση και μέσα απο εκεί κινώ τα νήματα για την δική μου εξέλιξη και ζωή. Η Πρόθεση είναι ένας ισχυρός σκοπός ή στόχος συνοδευόμενη απο την σταθερή απόφαση για την επίτευξη ενός επιθυμητού αποτελέσματος. Έχοντας την  πρόθεση να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο εξαγνισμένοι, πιο πνευματικοί, ήρεμοι, γαλήνιοι, σοφοί, αγαπημένοι και αληθινά ευτυχισμένοι, η πρόθεση ενεργοποιεί όχι μόνο τις εσωτερικές μας δυνάμεις, αλλά κινητοποιεί και τις εξωτερικές δυνάμεις. Δηλαδή υπάρχει μέσα  στο σύμπαν μια απροσμέτρητη, απερίγραπτη δύναμη την οποία την αποκαλούμε σκοπό, και καθετί που υφίσταται μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν, ενώνεται με τον σκοπό με έναν συνδετικό κρίκο. Είναι μια δύναμη που υφίσταται στο σύμπαν ώς αφανές πεδίο ενέργειας. Νιώστε την δύναμη της πρόθεσης σαν μια αναγεννητική αίσθηση και μέσα απο αυτό, το Πνεύμα θα εργαστεί  προς οφελός της εξέλιξής σας.

Για αυτό όπως λέει και  το ( κατά Μάρκον Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 11, εδάφιο 24) Ότι, ό,τι ζητάτε στην προσευχή σας, να πιστεύετε ότι θα το λάβετε και ότι θα σας δοθούν απο τον Θεό. Αυτό σημαίνει ότι η καθαρή, αγνή, ακλόνητη Πρόθεση να συναντήσουμε τους Αγγέλους και να συνδεθούμε μαζί τους θα γίνει.

Στο επόμενο συνεχίζονται τα κλειδιά για να προσεγγίσουμε τους Αγγέλους