Green and White Zero Waste Living Education Presentation

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη αποφάσισε να γίνει πολίτης του Ουρανού.

 Άγγελος Νταμαμπιάχ από 10 έως 14 Φεβρουαρίου

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από αυτές τις ημερομηνίες, έχετε αυθορμητισμό, είστε ετοιμόλογοι, με πνευματικά ενδιαφέροντα, το προσόν να κατανοείτε τις ανώτερες αξίες σας βοηθάει να κινείστε με μια εντιμότητα. Αγαπάτε το νερά και μπορεί να ασχοληθείτε και επαγγελματικά με αυτό. Αυτό που χρειάζεται να προσέχετε είναι οι συναισθηματικές κρίσεις και οι αυτοκαταστροφικές τάσεις που μπορεί να υπάρχουν μερικές φορές στην ζωή σας. Είστε ριψοκίνδυνοι και θα βάζετε τον εαυτόν σας σε πολλούς κινδύνους. Ωραίο είναι να έχετε πνευματική ελευθερία αλλά πάντα με ένα σωστό μέτρο. Ο Φύλακας Άγγελος σας θα σας χαρίσει σαν εμπειρία την στωικότητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις και τα αδιέξοδα. Αρκεί να τον επικαλεστείτε.

Αγγελική ιδιότητα : Εμπειρίες ζωής, και στωικότητα.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει γαλήνη και ηρεμία. Μπορείτε να απευθύνεστε στον Άγγελο αυτόν  όσοι νιώθετε ότι έχετε λυγίσει από το βάρος των πολλών και δύσκολων εμπειριών σας. Επίσης όσοι εξασκείται σαν επάγγελμα του ναυτικού αλλά και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το υγρό στοιχείο. Ο Άγγελος Νταμαμπιάχ μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε από τα ναυάγια της ζωής σας και να βγείτε από τους φουρτουνιασμένους ωκεανούς που μερικές φορές λόγω του χαρακτήρα σας μπαίνετε και να χρειαστεί να ζητάτε συνεχόμενα βοήθεια. Μερικές φορές νιώθετε ότι τα ξέρετε όλα και στην πραγματικότητα η βαθειά σας επιθυμία είναι να βρείτε την γνώση και να ακολουθήσετε την ζωή σαν περιπέτεια. Αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι εύκολο και το αποτέλεσμα της ζωής δημιουργεί αδιέξοδο. Για αυτό μπορείτε να πάρετε βοήθεια αν επικαλεστείτε τον Άγγελό σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει σε ασφαλή λιμάνια.

«Οι εμπειρίες ζωής που έχω αποκομίσει είναι μεγάλες και πολύ δύσκολες αλλά κατάφερα με την σωστή καθοδήγηση σου να μπορώ να φιλοσοφώ την ζωή και να έχω μέσα μου ηρεμία και γαλήνη και από εκεί να έχω στωικότητα για να μπορεί να είμαι χρήσιμος και στους άλλους μέσω της προσωπικής μου εμπειρίας.»

Μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτόν σας τυχερό γιατί θα μπορείτε τελικά να αποκτήσετε μετά τον αγώνα σας καρτερία για την ζωή καθώς και την αξία της ηθικής αλλά και την αντίληψη της ιερής παρουσίας του.