Βρες τον Άγγελο σου - Μπέλλα Κυδωνάκη

Ο Άγγελός μου

 

ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΛΗ

Βρες τον Άγγελο σου!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΓΙΑΝΝΗ…
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Βρες τον Άγγελο σου - Μπέλλα Κυδωνάκη

Όταν ξεκίνησα να γράφω για τους Αγγέλους, ήταν η πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής μου. Είχε αναχωρήσει ξαφνικά ο πολυαγαπημένος μου γιος Γιάννης και ήμουν διαλυμένη. Είχα βυθιστεί σε ένα απέραντο σκοτάδι και δεν υπήρχε δρόμος διαφυγής.

Όταν βιώνεις ένα τέτοιο γεγονός,
σίγουρα χάνεις κάθε νόημα για την ζωή σου.

Για αυτό δεν έκανα καμία προσπάθεια να κρατηθώ απο κάπου. Όλα ήταν στο κενό. Και ακολουθούσα αυτόν τον ανατριχιαστικό δρόμο χωρίς να ξέρω προς τα πού πηγαίνω. Απλώς πήγαινα. Δεν μπορούσα με τίποτε να αποδεχτώ αυτό το μοιραίο γεγονός που μου είχε συμβεί. Ποιος εξάλλου μπορεί να αποδεχτεί ένα τέτοιο γεγονός? Είναι ο πιο μεγάλος εφιάλτης κάθε γονιού. Ένιωθα ότι είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου σε όλα τα επίπεδα και δεν υπήρχε περίπτωση να έχω καμία σύνδεση με τον αόρατο κόσμο, όπως συνήθιζα να αποκαλώ την άλλη πλευρά εδώ και χρόνια. Είχα κεραυνοβοληθεί και έμενα εκεί παγωμένη σαν την γυναίκα του Λώτ, στήλη άλατος. Ο μεγάλος πόνος με έβγαζε έξω απο τα όρια των ανθρώπινων αντοχών και τον βίωνα όπως τα καρφιά του μαρτυρίου.Πρίν γίνει το μοιραίο γεγονός, είχα κάνει ένα σεμινάριο με Αγγέλους ( τυχαίο?? μάλλον όχι ).

Δεν υπάρχει τυχαιότητα σε κανένα σχεδόν γεγονός στην ζωή μας.

Για αυτό, καθημερινά έκανα μια άσκηση η οποία ήταν απαραίτητη για να εμπεδώσω την γνώση που είχα πάρει. Μερικές ημέρες μετά απο την αναχώρηση του παιδιού μου, μια φίλη μου θέλοντας να με παρηγορήσει μου έστειλε μια φωτογραφία στο facebook με έναν μεγάλο γλυκό Άγγελο. Τότε ήταν ίσως η πρώτη φορά που μετά απο ένα σκοτεινό διάστημα, άρχισε να μπαίνει μέσα μου μια απειροελάχιστη ηλιαχτίδα φωτός και το κατάλαβα γιατί ένοιωσα μια γλυκύτητα στην καρδιά μου. Υπήρχε μια αόρατη και βουβή επικοινωνία απο ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο, που με συνέδεε με κάτι το υπερβατικό και το απόκοσμο.

Συνδυάζοντας τα λόγια πολλών ατόμων που μου έστελναν συνεχόμενα λόγια και γράμματα παρηγοριάς, με το άκουσμα της καταλυτικής λέξης τώρα

“ ο Γιάννης σου είναι πλέον Άγγελος „

κατάλαβα ότι αυτό με βοήθησε να κάνω έναν φωτεινό συσχετισμό, αποφασίζοντας χωρίς πολύ σκέψη, να ξεκινήσω να γράφω για τους Αγγέλους χωρίς να ξέρω και εγώ ακριβώς πού ήθελα να καταλήξω. Μια δύναμη, που δεν την όριζα, με έσπρωξε λες και ήθελε να με βγάλει από αυτά τα μαύρα σκοτάδια που είχα βυθιστεί. Έτσι άρχισα να γράφω για τους Αγγέλους και όσο έγραφα, τα σημάδια πολλαπλασιαζόντουσαν. Κάθε ημέρα ακόμα μέχρι και σήμερα, λαμβάνω μηνύματα απο άγνωστα άτομα, ότι είδαν τον Γιάννη στον όνειρό τους, με άσπρα και τους είπε αυτό η τους είπε εκείνο, ότι ήταν πολύ φωτεινός, ότι ήταν σαν Άγγελος, ότι ήταν χαμογελαστός και μοσχομυριστός.

Τελικά επιβεβαιώνεται ότι το ασυνείδητο της ψυχής μας κουβαλάει όλο τον Αγγελικό κόσμο και τον Παράδεισο εντός της.

Τα αρχεία μας ανοίγουν όταν τελικά μας συμβαίνουν γεγονότα , όπως ο θάνατος που δεν μπορούμε να τα προσεγγίσουμε με την λογική μας και δεν έχουμε όπλα να τον αντιμετωπίσουμε, γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις.Τι υπάρχει τελικά στην άλλη πλευρά??

Οι Άγγελοι, που είναι οι ενδιάμεσοι, σε βοηθάνε να κάνεις την μετάβαση χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία. Με μια μικρή ελπίδα αναγεννημένη μέσα μου, ότι τελικά το αγαπημένο μου αγόρι που έφυγε από δίπλα μου και δεν μπορώ να τον βλέπω στον υλικό τούτο κόσμο, παρά μόνο μέσω των αναμνήσεών μου, θα καταφέρω να τον έχω συνέχεια δίπλα μου, μόνο αν τον ενσωματώσω εντός μου σαν ενέργεια, η οποία θα ανοίγει την καρδιά μου απλόχερα και θα μπορώ να αγαπάω όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά μου παιδιά. Θα προχωρήσω μπροστά μαζεύοντας τα κομμάτια μου και ξανασυνθέτοντας το παζλ απο την αρχή, πάνω σε μια πιο ευρύχωρη εσωτερική βάση. που θα μπορέσει να συμπεριλάβει την συγχώρεση, την ευγνωμοσύνη, την αγάπη και την πνευματικότητα.

Θέλω μέσα απο το δικό μου προσωπικό βήμα, να εκφράσω και να μοιραστώ όλα όσα βίωσα εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Με την ελπίδα ότι κάπου μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, για να υψώσουμε πλέον το ανάστημά μας, σε οτιδήποτε μπορεί να μας συμβεί που έχει την δυναμική να μας πάει στα βαθειά σκοτάδια. Ενθυμούμενοι ότι υπάρχει ένας χώρος μέσα στην συνείδησή μας και μπορούμε να σηκωθούμε μέσα απο τα αποκαϊδια της ολοκληρωτικής καταστροφής, συνθέτουμε εμείς ένα καινούργιο παζλ που θα συμπεριλαμβάνει την σύνδεση με τον αόρατο και αύλο κόσμο, ο οποίος μας οδηγεί τελικά στην μοναδική μας συνείδηση, που είναι η Αγάπη.

Μέσα απο την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είσαστε δίπλα μου, γνωστοί και άγνωστοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Συνειδητοποίησα βαθειά ότι

ο άνθρωπος στην τελική του μορφή δεν είναι το θηρίο

που θέλουν να μας περάσουν σαν εικόνα, αλλά το πιο ωραίο είδος στο σύμπαν, με την σπανιότατη σύνθεση Αγγελικών και θεϊκών Ουσιών.