ΑΓΓΕΛΟΣΑυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που αποφάσισε να γίνει πολίτης του Ουρανού.

Ο Άγγελος ΜΙΤΖΡΑΗΛ είναι ο Άγγελος που εκπροσωπεί τα άτομα που έχουν γεννηθεί από τις 16 έως και 20 Ιανουαρίου.

Οι ιδιότητες που σας χαρίζει είναι η εφευρετικότητα , μια καλή πνευματική και φυσική υγεία, συναισθηματική ισορροπία που παραπέμπει σε αυστηρότητα αλλά σταθερότητα σε συνδυασμό με αυτοκυριαρχία. Όλα αυτά μαζί, σας δημιουργούν ένα πολύ σταθερό υπόβαθρο αρκεί να μην περνάτε τις κόκκινες γραμμές και να παραλογίζεστε από υπερβολικό πείσμα , αφού αυτό μπορεί να σας δημιουργεί προβλήματα με τους άλλους που σχετίζεστε. Ίσως το κομμάτι της οργάνωσης να είναι αυτό που χρειάζεται ενίσχυση από την πλευρά σας. Γι’ αυτό για να κάνετε οτιδήποτε θέλετε από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο χρειάζεται να βάλετε  χρονικό στόχο και μεθοδικότητα. Στις δυσκολίες μερικές φορές χάνετε τον εαυτόν σας για αυτό μπορεί να ζητήσετε και ένα χέρι βοηθείας για να ξεμπλοκάρετε.

Αγγελική ιδιότητα:  Στόχος βελτίωσης, επιδιόρθωση των τραυμάτων που φέρνει άνεση και αρμονία , επισκευή, επανατοποθέτηση.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθά τους ταλαιπωρημένους και αυτούς που βασανίζονται από τις φουρτούνες της ζωής. Όσοι θέλετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες της παιδικής ηλικίας καλό θα είναι να επικαλείστε αυτόν τον Άγγελο. Γιατί θα σας φέρει την ελπίδα στην καρδιά σας και μετά την ικανότητα να διορθώσετε τις δύσκολες συνθήκες της ζωής σας. Επίσης αν για ένα διάστημα δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας και έχετε ανάγκη της υποστήριξης  από τους άλλους θα καταφέρετε στο τέλος να σταθείτε  στο ύψος των περιστάσεων με την βοήθεια του Αγγέλου ΜΙΤΖΡΑΗΛ . Τα παιδικά δύσκολα τραύματα από σκληρούς γονείς  ή ιδιόρρυθμούς θα έχετε την δυνατότητα   να τα  γιατρέψετε  μέσα από την προσευχή και την εμπιστοσύνη στον Άγγελο σας.  Όταν νιώθετε επίσης ότι δεν μπορεί κανένας να σας  στηρίξει καλό είναι να  τον επικαλείστε με την  προσευχή σας δοξολογώντας μαζί του το όνομα του Κυρίου μας.