ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΩΔΙΑ

Αφιερωμένο στο Γιό μου Γιάννη που αποφάσισε να γίνει πολίτης του Ουρανού.

 

Ο Άγγελος ΧΑΜΠΟΥΓΙΑΧ από τις 25 έως και 29 Φεβρουαρίου.

 

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από αυτές τις ημερομηνίες είστε άτομα πολύ χαρούμενα, αισιόδοξα και καλοσυνάτα. Η ευαισθησία απέναντι στους άλλους και γενικά το ενδιαφέρον που δείχνετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ειλικρινή επικοινωνία.

Μερικές φορές όταν υπάρχουν προβλήματα τα οποία ίσως να σας βγάζουν  στην επιφάνεια αδυναμία, αβουλία και ίσως και έλλειψη κουράγιου θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργείτε γύρω από τον εαυτόν σας προστασία αλλά και αυτοθεραπεία. Αφού ο Άγγελος σας,  εμπλουτίζει την ζωή σας με το χάρισμα της  αυτοθεραπείας και της υπομονής και  μέσα από εκεί δημιουργούνται ευκαιρίες για να επιλύσετε όλα σας τα ψυχοσωματικά π

 

ου πιθανόν να σας απασχολούν . Πάντως να θυμόσαστε ότι όταν υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες το σίγουρο είναι ότι  ο φύλακας  Άγγελος σας,  θα σας χαρίσει  προστασία αλλά και ανθρώπους που θα σας στηρίξουν.

Αγγελική ιδιότητα : Υγεία, αυτοθεραπεία και  προσωπική εμψύχωση.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που απαλλάσσει τον άνθρωπο από τις ταλαιπωρίες και τις ασθένειες. Όσοι έχετε προβλήματα υγείας μπορείτε να προσευχηθείτε σε αυτόν τον Άγγελο  είτε τα προβλήματα είναι σοβαρά είτε όχι. Επίσης αν υπάρχει αναγκαιότητα από την πλευρά σ

 

ας να παρακαλέσετε για ένα δικό σας άνθρωπο που έχει ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας θα μπορείτε να το κάνετε για να δείτε ένα ευλογημένο αποτέλεσμα. Όσοι έχετε πληγωθεί από αχάριστες συμπεριφορές ατόμων που εσείς είχατε προσφέρει πολλά χωρίς αναγνώριση τότε καλό είναι να επικαλείστε τον συγκεκριμένο άγγελο για να σας δημιουργεί ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή σας. Το σθένος είναι το δώρο που σας δίνει επίσης ο φύλακας άγγελος σας για να αντιμετωπίστε την ασθένεια σας αλλά και να έχετε μια ταχύτερη θεραπεία.

Η συνεχής προσφορά προς τους άλλους είναι το επίκεντρο που εστιάζεστε σαν ψυχές. Η καλοσύνη είναι το κίνητρο της προσφοράς και αυτό είναι και το ουσιαστικό κομμάτι της προσωπικότητάς σας. Για αυτό η προσευχή σας θα πρέπει να εστιάζεται στο ότι έχετε ανάγκη από καλή προαίρεση για να μπορείτε να ακολουθήσετε την ζωή σε όλες της τις εκφάνσεις.

Άγγελε μου δώσε μου πίσω όλα όσα έχασα από λάθος μου και από την καλή μου την καρδιά, ενίσχυσέ μου την αυτοεκτίμηση, και την εμπιστοσύνη για το μέλλον. Και το κυριότερο φέρε στον δρόμο μου αγνούς ανθρώπους που θα με ζεστάνουν με την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη τους στο καλό.