Το ξεκίνημα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από πολύ μικρή ενδιαφερόμουν για όλα τα μεταφυσικά θέματα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και την τέχνη. Όταν τελείωσα το λύκειο ξεκίνησα κλασικές σπουδές, αλλά η αγάπη μου για τα μεταφυσικά υπερίσχυσε.

Τελικά με κέρδισε η αστρολογία, πηγαίνοντας κόντρα στην οικογένεια μου. Έτσι ξεκίνησε ο αστρολογικός μου δρόμος με εσωτερικό κίνητρο την αγάπη για τον άνθρωπο να με καθοδηγεί στην αναζήτηση της βελτίωσης μέσα από την γνώση.

Διεύρυνα τους ορίζοντες μου μέσα από τις σπουδές ψυχολογίας και αργότερα ασχολήθηκα με την ομοιοπαθητική, τις ενεργειακές θεραπείες και οποιοδήποτε σεμινάριο αυτογνωσίας που μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της αντιληπτικότητας, αλλά και της ενδυναμωτικής ερμηνείας ενός ωροσκοπίου.

Η πορεία

Εδώ και χρόνια έχω μια συνεχή και μόνιμη συνεργασία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Νιώθω ευγνώμων για αυτή την δυνατότητα που έχω να επικοινωνώ το αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων μελέτης.
Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους και τους έχω βοηθήσει να βρουν έναν νέο πιο δημιουργικό και ουσιαστικό δρόμο.

Όραμα

Όραμα μου, είναι να έχει ο κάθε άνθρωπος την γνώση να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον για τον εαυτό του, απαλλαγμένο από περιοριστικές πεποιθήσεις.

Μπέλλα Κυδωνάκη - Βιογραφικό
Μπέλλα Κυδωνάκη