Untitled designΑφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που αποφάσισε να γίνει πολίτης του Ουρανού.

Ο Άγγελος ΧΑΡΑΧΗΛ είναι ο άγγελος που εκπροσωπεί τα άτομα που γεννήθηκαν από τις 11 έως και τις 15 Ιανουαρίου. Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από αυτές τις ημερομηνίες η εξυπνάδα είναι το βασικό σας προτέρημα και μπορείτε εύκολα να βγάζετε χρήματα και μέσα από εκεί έχετε την δυνατότητα να υπάρχει μια καλή βάση μέσα σας και να είστε καλοπροαίρετοι. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο που υπάρχει εντός σας και με κάποιο τρόπο σας καθορίζει. Η εκπαίδευση των άλλων που μπορεί να προσφέρετε απλόχερα θα σας δώσει μια δυνατή εξέλιξη. Μπορείτε εύκολα να ακούτε την γνώμη ενός ανώτερου ατόμου από εσάς, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί θέλετε να μάθετε όσο μπορείτε περισσότερα.  Από την άλλη, αυτό που χρειάζεται να προσέξετε, είναι να μην χώνετε την μύτη σας παντού επειδή νιώθετε ότι όλα τα γνωρίζετε γιατί μέσα από εκεί θα χαθείτε κάπου στην πορεία και θα έχετε λανθασμένη κρίση. Η εμπιστοσύνη μερικές φορές που νιώθετε για τις γνώσεις σας δεν σας αφήνει περιθώρια να πιστέψετε ότι πιθανόν και σε κάποια πράγματα να έχετε κάνει λάθος στην κρίση σας ή γενικά στον τρόπο που κινείστε και διερευνάτε ένα θέμα. Ο Φύλακας Άγγελος σας θα σας χαρίσει ευρύτητα γνώσεων και πολυμάθεια σε πολλά θέματα και τομείς και συγχρόνως θα σας δώσει την ικανότητα να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας με ένα θετικό τρόπο. Ώστε να μπορέσετε τελικά να αξιοποιήσετε όλα αυτά που έχετε μάθει σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και μέσα στην καθημερινότητά σας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Ευρυμάθεια, μεγάλη ποικιλία γνώσεων, ικανότητα να κερδίζεις χρήματα.

Εδώ το πρόσωπο του Θεού, σου επιτρέπει να παίρνεις ευρεία γνώση με στόχο την εξέλιξη σου και όχι μόνο την δική σου αλλά και να την προσφέρεις προς τους άλλους απλόχερα. Αν θέλεις να μαζεύεις γνώση και γενικά εμπειρίες, μπορείς να απευθύνεσαι στον άγγελό σου για να σε βοηθάει να έχεις εμπνεύσεις και γενικά πρόοδο. Αν εργάζεσαι σαν δάσκαλα/ος ή καθηγήτρια/ής  ή ακόμα ασχολείσαι γενικά με την εκπαίδευση  ή αν σε ενδιαφέρουν τα κουίζ και τα τηλεπαιχνίδια, επίσης αν δουλεύεις σε υπηρεσίες με πληροφορίες και αν αγαπάς γενικά τα παιχνίδια που προσφέρουν γνώση και εγκεφαλική αναβάθμιση η ακόμα αν ασχολείσαι με τον προγραμματισμό και τα κομπιούτερ θα έχεις μεγάλη βοήθεια από τον Άγγελο ΧΑΡΑΧΗΛ.

Για αυτό να ζητάς να σου δίνει διάκριση και σοφία για το πώς πρέπει να διαχειριστείς τις εξαιρετικές σου γνώσεις καθώς επίσης για τον σωστό χρόνο που θα χρειαστεί να σταματήσεις το ψάξιμο και να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και απάνεμο λιμάνι για σένα. Επίσης να σου χαρίζει υπομονή και ετοιμότητα για να αναγνωρίσεις την επερχόμενη ευκαιρία και να σταθείς σωστά στο ύψος των περιστάσεων.